3 Comments
Jan 1, 2023Liked by Alex Enășescu

Mulțumesc pentru tot ce mi-ai adus în inbox în 2022! Sunt și eu unul din oamenii care au renunțat să mai urmărească jurnalismul tradițional, așa că newsletter-ele Iașul Nostru și Concentrat de la DOR au devenit sursele mele de informare în anul care a trecut. M-am întristat să aflu că povestea Concentrat nu merge mai departe, așa că îți țin pumnii și urez energie și inspirație să continui cu Iașul Nostru încă mulți ani de acu înainte!

Expand full comment
Dec 30, 2022Liked by Alex Enășescu

Felicitari pentru munca depusa, este important ceea ce faci si sunt de parere ca, desi poate ca acum pare nesustenabil, jurnalismul local independent inca are un viitor. Intr-o lume dominata de algoritmi, clickbait si centralizata in jurul catorva companii puternice, e bine sa existe si o alternativa care sa arate ca se poate si altfel.

Expand full comment

Alex, faci o treabă minunată, mă bucur foarte tare că ne-am descoperit reciproc anul acesta.

Deși nu sunt din Iași, apreciez foarte tare ce faci și ce scrii și cred că ești o oază de informație curată, normalitate și decență pentru comunitatea locală. Sper să putem face lucruri faine împreună anii care vin. SPOR și succes!

Expand full comment